Բեռնվում է…
Введение в техническую микробиологию /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Russian |
Հրապարակվել է: |
Москва :
Пищепромиздат,
1943-
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
LEADER | 00690nam a22001937a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | AM-YeHGA | ||
005 | 20220606110209.0 | ||
008 | 180420s xxu||||| |||| 00| 0 rus d | ||
040 | |a AM-YeHGA |c AM-YeHGA | ||
041 | 0 | |a rus | |
100 | 1 | |a Алеев, Борис Сергеевич. | |
245 | 1 | 0 | |a Введение в техническую микробиологию / |c Б.С. Алеев. |
260 | |a Москва : |b Пищепромиздат, |c 1943- | ||
300 | |a ч. |b | ||
505 | 1 | 0 | |g Ч. 1 (1943 : 220 с.) |t Микробиология пищевой промышленности |
653 | 0 | |a Микробиология | |
942 | |c BK | ||
999 | |c 405625 | ||
952 | |h Ч. 1 |o РД III/2567 |p FL0495166 |