Բեռնվում է…

Введение в техническую микробиологию /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Алеев, Борис Сергеевич
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищепромиздат, 1943.
Շարք:Микробиология пищевой промышленности Ч. 1
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00721nam a22001937a 4500
003 AM-YeHGA
005 20220606105442.0
008 180412s xxu||||| |||| 00| 0 rus d
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a rus 
100 1 |a Алеев, Борис Сергеевич 
245 1 0 |a Введение в техническую микробиологию /  |c Б.С. Алеев. 
260 |a Москва :   |b Пищепромиздат,   |c 1943. 
300 |a 219 с. :   |b ил. 
440 0 |a Микробиология пищевой промышленности  |v Ч. 1 
653 0 |a Микробиология пищевой промышленности 
942 |2 udc  |c BK 
999 |c 405139 
952 |o PД III/1847  |p FL0492938