Բեռնվում է…

Технология и энохимическая характеристика вин Грузии /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Беридзе, Георгий Иванович
Համատեղ հեղինակ: Институт виноградарства и виноделия АН ГССР
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Тбилиси : Изд-во АН ГССР, 1956
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Ֆիզիկական նկարագրություն:407 с., [6] л. карт; ил.
Մատենագիտություն:Библиогр.: с. 390-406