Բեռնվում է…

Биологическая и коллоидная стойкость пива.

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Покровская, Нина Викторовна
Այլ հեղինակներ: Каданер, Яков Давнильевич
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищевая промышленность, 1978.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00711nam a2200205 a 4500
001 001190025
003 AM-YeHGA
005 20220704153506.0
008 161116s1978 ||| r 000 0 rus d
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a rus 
100 1 |a Покровская, Нина Викторовна 
245 0 0 |a Биологическая и коллоидная стойкость пива. 
260 |a Москва :  |b Пищевая промышленность,  |c 1978. 
300 |a 272 с. :  |b ил. 
504 |a Библиогр.: с. 252-272 
653 0 |a Пиво - Стабилизация 
700 1 |a Каданер, Яков Давнильевич 
999 |c 380217 
952 |o PII/422431  |p FL0437338