Բեռնվում է…

Справочник технолога общественного питания.

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Экономика, 1977.
Հրատարակություն:Изд. 2-е, перераб.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00664nam a2200205 a 4500
001 000976710
003 AM-YeHGA
005 20220630192657.0
008 101112s1977 ru r 000 0 rus d
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a rus 
245 0 0 |a Справочник технолога общественного питания. 
250 |a Изд. 2-е, перераб. 
260 |a Москва :  |b Экономика,  |c 1977. 
300 |a 400 с. 
650 1 4 |a Общественное питание 
653 2 |a полуфабрикаты 
653 2 |a контроль качества продукции 
999 |c 327256 
952 |o РII/391367  |p FL0386360