Բեռնվում է…

Практические занятия по технологии производства продуктов общественного питания : учеб. пособ. для вузов /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Занадворов, Сергей Иванович
Այլ հեղինակներ: Ловачева, Галина Николаевна
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Экономика, 1974.
Հրատարակություն:Изд. 4-е, перераб. и доп.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/333773
PII/341975
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում