Բեռնվում է…

Практические занятия по технологии производства продуктов общественного питания : учеб. пособ. для вузов /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Занадворов, Сергей Иванович
Այլ հեղինակներ: Ловачева, Галина Николаевна
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Экономика, 1974.
Հրատարակություն:Изд. 4-е, перераб. и доп.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Ֆիզիկական նկարագրություն:304 с.
Մատենագիտություն:Библиогр.: с. 301