Բեռնվում է…
Практические занятия по технологии производства продуктов общественного питания : учеб. пособ. для вузов /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | |
---|---|
Այլ հեղինակներ: | |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Russian |
Հրապարակվել է: |
Москва :
Экономика,
1974.
|
Հրատարակություն: | Изд. 4-е, перераб. и доп. |
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Ֆիզիկական նկարագրություն: | 304 с. |
---|---|
Մատենագիտություն: | Библиогр.: с. 301 |