Բեռնվում է…

Основы микробиологии, гигиены и санитарии на предприятиях мясной и птице-перерабатывающей промышленности : Учебное пособие /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Костенко, Юрий Григорьевич
Այլ հեղինակներ: Нецепляев, Сергей Владимирович, Рыжова, М.С (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: М. : Пищевая промышленность, 1978.
Շարք:Для кадров массовых профессий
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Ֆիզիկական նկարագրություն:160 с. : рис. ; 21 см.
Մատենագիտություն:Библиогр.: с. 157