Բեռնվում է…

Применение холода в пищевой промышленности: Микробиология холодильного хранения, холод в мясной и молочной промышленности : Справочник /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Այլ հեղինակներ: Гоголин, А.А (Խմբագիր, ред.), Калнинь, И.М (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: М. : Пищевая промышленность, 1979.
Շարք:Холодильная техника
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/451478
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում