Բեռնվում է…
Flour and breads and their fortification in health and disease prevention /
Պահպանված է:
Այլ հեղինակներ: | Preedy, Victor R. (Խմբագիր), Watson, Ronald Ross (Խմբագիր), Patel, Vinood B. (Խմբագիր) |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | English |
Հրապարակվել է: |
Amsterdam ; Boston :
Elsevier/Academic Press,
2011.
|
Հրատարակություն: | 1st ed. |
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Everything you should know about your food /
: Loewenfeld, Claire
Հրապարակվել է: (1978) -
Functional foods and viral diseases /
Հրապարակվել է: (2020) - Advances in food research /
-
Le problème du pain : Les méthodes da̓ppréciation de la valeur boulangère des farines et des blés /
: Guillemet, Raymond
Հրապարակվել է: (1937) -
Le problème du pain : La fermentation panaire /
: Guillemet, Raymond
Հրապարակվել է: (1937)