Բեռնվում է…

Методы оценки качества плодов и овощей : Учебное пособие по курсу хранения и переработки плодов и овощей /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Волосов, Юрий Владимирович
Համատեղ հեղինակ: Московская сельскохозяйственная академия им. К.А. Тимирязева. Кафедра хранения и переработки плодов и овощей
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Б. и.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/314143
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում