Բեռնվում է…

Биохимические основы технологии шампанского /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Ավագյանց, Սերգեյ Պետրոսի, 1940-
Այլ հեղինակներ: Вейшторд, И.П (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищевая промышленность, 1980.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00933nam a2200229 u 4500
001 000810088
003 AM-YeHGA
005 20210831174633.0
008 110517s1980 ||||||||||||||||||||rus|c
040 |a AM-YeHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a rus 
100 1 |a Ավագյանց, Սերգեյ Պետրոսի,  |d 1940- 
245 1 0 |a Биохимические основы технологии шампанского /  |c С.П. Авакянц ; Ред. И.П. Вейшторд. 
260 |a Москва :  |b Пищевая промышленность,  |c 1980. 
300 |a 351 с. :  |b ил., табл. ;  |c 21 см. 
504 |a Предм. указ.: с. 345-347 
504 |a Список лит. : с. 333-344 
650 1 4 |a Технология шампанского  |x биохимические основы 
700 1 |a Вейшторд, И.П.  |e ред.  |4 edt 
999 |c 295377 
952 |o PII/452489  |p FL0337117 
952 |o PII/452696  |p FL0338216