Բեռնվում է…

Биохимические основы технологии шампанского /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Ավագյանց, Սերգեյ Պետրոսի, 1940-
Այլ հեղինակներ: Вейшторд, И.П (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищевая промышленность, 1980.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Ֆիզիկական նկարագրություն:351 с. : ил., табл. ; 21 см.
Մատենագիտություն:Предм. указ.: с. 345-347
Список лит. : с. 333-344