Բեռնվում է…

Улучшение зерновых белков и их оценка /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Рядчиков, Виктор Георгиевич
Այլ հեղինակներ: Хаджинова, М.И (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Колос, 1978.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00761nam a2200217 u 4500
001 000795815
003 AM-YeHGA
005 20210831173921.0
008 110315s1978 ||||||||||||||||||||rus|c
040 |a AM-YeHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a rus 
100 1 |a Рядчиков, Виктор Георгиевич 
245 1 0 |a Улучшение зерновых белков и их оценка /  |c В.Г.Рядчиков, Ред. М.И. Хаджинова. 
260 |a Москва :  |b Колос,  |c 1978. 
300 |a 368 с. :  |b ил. ;  |c 20 см. 
504 |a Библ. c. 356-366 
650 1 4 |a Зерновые культуры 
700 1 |a Хаджинова, М.И.  |e ред.  |4 edt 
999 |c 291747 
952 |o PII/417086  |p FL0426467 
952 |o PII/418013  |p FL0433220