Բեռնվում է…

Химические и физиологические проблемы создания и использования синтетической пищи. Углеводное питание /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Համատեղ հեղինակներ: Институт физиологии им. И.П. Павлова АН СССР, Институт элементоорганических соединений, Институт медико-биологических проблем МЗ СССР, Институт биологии АН ЛатвССР
Այլ հեղինակներ: Уголев, А.М (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Рига : Зинатне, 1975.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Ֆիզիկական նկարագրություն:232 с. : граф., табл. ; 20 см.
Մատենագիտություն:Библиогр.: с. 215-220