Բեռնվում է…

Микрофлора пищевых продуктов и принципы их нормирования /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Григорян, С.М
Այլ հեղինակներ: Журули, Л.Д
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Б. и., 1982.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00714nam a2200205 u 4500
001 000783918
003 AM-YeHGA
005 20210831173357.0
008 110121s1982 ||| r 000 0 rus d
040 |a AM-YeHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a rus 
100 1 |a Григорян, С.М. 
245 1 0 |a Микрофлора пищевых продуктов и принципы их нормирования /  |c С.М. Григорян, Л.Д. Журули. 
260 |a Москва :  |b Б. и.,  |c 1982. 
300 |a 21 с. :  |b ил. 
504 |a Библиогр.: с. 21 
653 0 |a Пищевые продукты - Микробиология 
700 1 |a Журули, Л.Д. 
999 |c 288306 
952 |o PII/526291  |p FL0179404