Բեռնվում է…

Технохимический контроль хлебопекарного производства /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Այլ հեղինակներ: Чижова, Клавдия Николаевна, Шкваркина, Татьяна Ивановна, Запенина, Феодосия Ивановна
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищевая промышленность, 1975.
Հրատարակություն:Изд. 5-е, перераб. и доп.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Ֆիզիկական նկարագրություն:480 с.
Մատենագիտություն:Библиогр.: с. 461 - 468 (133 назв.)