Բեռնվում է…

Копченая, вяленая и сушеная рыба /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Хван, Евгений Александрович
Այլ հեղինակներ: Гудович, Александр Владимирович
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищевая промышленность, 1978.
Շարք:Современная технология
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Ֆիզիկական նկարագրություն:208 с.
Մատենագիտություն:Библиогр.: с. 200 - 206 (156 назв.)