Բեռնվում է…

Консервированные пищевые продукты : термическая стерилизация и микробиология: пер. с англ. /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Херсум, А.С
Այլ հեղինակներ: Халланд, Е.Д, Наместников, А.Ф (Թարգմանիչ, пер.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
English
Հրապարակվել է: Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1983.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Ֆիզիկական նկարագրություն:320 с.
Մատենագիտություն:Библиогр.: с. 293 - 319 (1178 назв.)