Բեռնվում է…

Прием и определение качества молока и молочных продуктов /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Хмелев, Александр Дмитриевич
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Колос, 1967.
Հրատարակություն:3-е изд., перераб. и доп.
Շարք:Б-ка заготовителя
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PI/19633
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում