Բեռնվում է…

Производство сахара-рафинада : учебное пособие /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Демчинский, Федор Антонович
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Изд-во "Пищевая промышленность", 1974.
Հրատարակություն:2-е изд., перераб. и доп.
Շարք:Для кадров массовых профессий
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Ֆիզիկական նկարագրություն:199 с.
Մատենագիտություն:Библиогр.: с. 197