Բեռնվում է…

Концентрация производства и оптимальные размеры предприятий в пищевой промышленности /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Бурштейн, Анатолий Наумович
Այլ հեղինակներ: Василенко, Олег Владимирович, Гончаров, Владимир Дмитриевич
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Изд-во "Пищевая промышленность", 1977.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Ֆիզիկական նկարագրություն:124 с.
Մատենագիտություն:Библиогр. : с. 121 - 122