Բեռնվում է…

Стафилококки в пищевых продуктах /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Минор, Т.Е
Այլ հեղինակներ: Март, Е.Х, Королева, Н.С (Թարգմանիչ, пер.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищевая промышленность, 1980.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Ֆիզիկական նկարագրություն:232 с : ил., табл. ; 22 см.
Մատենագիտություն:Список лит.: с. 185-223