Բեռնվում է…

Использование вторичного тепла в пищевой промышленности /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Стабников, Всеволод Николаевич
Այլ հեղինակներ: Бойченко, Николай Гаврилович
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Киев : Технiка, 1965.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00778nam a2200205 a 4500
001 000673202
003 AM-YeHGA
005 20210831163410.0
008 090708s1965 ||| r 000 0 rus d
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a rus 
100 1 |a Стабников, Всеволод Николаевич 
245 1 0 |a Использование вторичного тепла в пищевой промышленности /  |c В.Н. Стабников, Н.Г. Бойченко. 
260 |a Киев :  |b Технiка,  |c 1965. 
300 |a 235 с. :  |b ил. 
504 |a Библиогр.: с. 230-234 
653 0 |a Пищевое производство 
700 1 |a Бойченко, Николай Гаврилович 
999 |c 251254 
952 |g 2.00  |o PI/12132  |p FL0120947