Բեռնվում է…
Glucose syrups : Science and technology /
Պահպանված է:
Այլ հեղինակներ: | , |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | English |
Հրապարակվել է: |
London ; New York : New York, NY, USA :
Elsevier Applied Science Publishers ; Elsevier Science Publ. Co. [distributor],
1984.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Բովանդակություն:
- Glucose syrups / G. Tegge - The enzymic production of glucose syrups / P.D. Fullbrook - Production of hydrogenated glucose syrups and some aspects of their use / F. Verwaerde and P.J. Sicard - Physico-chemical properties of glucose syrups / S.Z. Dziedzic and M.W. Kearsley - Physiological aspects of glucose syrups and related carbohydrates / R.H.P. Lian-Loh - Analysis and characterisation of glucose syrups / D.J. Folkes and A. Brookes - Use of glucose syrups in the food industry / M. McDonald.