Բեռնվում է…

Glucose syrups : Science and technology /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Այլ հեղինակներ: Dziedzic, S. Z. (Խմբագիր), Kearsley, M. W. (Խմբագիր)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:English
Հրապարակվել է: London ; New York : New York, NY, USA : Elsevier Applied Science Publishers ; Elsevier Science Publ. Co. [distributor], 1984.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Բովանդակություն:
  • Glucose syrups / G. Tegge - The enzymic production of glucose syrups / P.D. Fullbrook - Production of hydrogenated glucose syrups and some aspects of their use / F. Verwaerde and P.J. Sicard - Physico-chemical properties of glucose syrups / S.Z. Dziedzic and M.W. Kearsley - Physiological aspects of glucose syrups and related carbohydrates / R.H.P. Lian-Loh - Analysis and characterisation of glucose syrups / D.J. Folkes and A. Brookes - Use of glucose syrups in the food industry / M. McDonald.