Բեռնվում է…
Fermented foods of the world : A dictionary and guide /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Campbell-Platt, Geoffrey |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | English |
Հրապարակվել է: |
London ; Boston :
Butterworths,
1987.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Microbiology of fermented foods /
Հրապարակվել է: (1985) -
Fermentation : A course book for students /
: Gevorgyan, Heghine
Հրապարակվել է: (2022) - Advances in food research /
-
Halal food : A history /
: Armanios, Febe
Հրապարակվել է: (2018) -
Chinese foods /
: Liu, Junru
Հրապարակվել է: (2004)