Բեռնվում է…

Fermented foods of the world : A dictionary and guide /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Campbell-Platt, Geoffrey
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:English
Հրապարակվել է: London ; Boston : Butterworths, 1987.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00664cam a2200217 a 4500
001 000601932
003 AM-YeHGA
005 20210831163150.0
008 861219s1987 enkb bd 000 0 eng d
020 |a 0407003134 
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a eng 
100 2 |a Campbell-Platt, Geoffrey. 
245 1 0 |a Fermented foods of the world :  |b A dictionary and guide /  |c Geoffrey Campbell-Platt. 
260 |a London ;  |a Boston :  |b Butterworths,  |c 1987. 
300 |a xxiii, 291 p. :  |b map ;  |c 26 cm. 
504 |a Includes bibliogr. references 
650 0 |a Fermented foods  |x Dictionaries. 
650 0 |a Fermented foods. 
999 |c 249822 
952 |o Gulb/6597  |p FL0075293