Բեռնվում է…
Технология и технохимический контроль консервирования : Учебник для техникумов /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | |
---|---|
Այլ հեղինակներ: | , |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Russian |
Հրապարակվել է: |
Москва :
Пищевая промышленность,
1974.
|
Հրատարակություն: | 3-е изд., перераб. и доп. |
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նյութի նկարագրություն: | Подстр. примеч. Прилож. : с. 415-419 |
---|---|
Ֆիզիկական նկարագրություն: | 423 с. : ил. ; 22 см. |
Մատենագիտություն: | Список лит. : с. 420-421 |