Բեռնվում է…

Химико-технологический контроль производства солода и пива : Учебник /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Мальцев, Петр Михайлович (Խմբագիր, авт., ред.)
Այլ հեղինակներ: Великая, Елизавета Ивановна
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищевая промышленность, 1976.
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Նյութի նկարագրություն:Прилож.: с. 422-433
Ֆիզիկական նկարագրություն:447 с. : ил. ; 20 см.
Մատենագիտություն:Список лит.: с. 434-435
Предм. указ.: с. 436-440