Բեռնվում է…

Основы технологии пищевых производств : Для мех. фак. торг. вузов /.

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Бабиченко, Людмила Васильевна
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Экономика :, 1974.
Հրատարակություն:Изд. 2-е, перераб. и доп.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/335215
PII/336654
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում