Բեռնվում է…
Խանութի աշխատանքի հիմնական կանոնները : (Հաստատված է Հայկական ՍՍՌ առևտրի մինիստր. ընկ. Ա.Ս. Փիրուզյանի 1958 թ. սեպտեմբերի 17-ի № 222 հրամանով և հրատարակվում է նոր լրացումներով) /
Պահպանված է:
Ձևաչափ: | Գիրք |
---|---|
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Ա. հ.,
1960.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Խանութի աշխատանքի հիմնական կանոններ /
Հրապարակվել է: (1940) -
Հիմնարկություններին, կազմակերպություններին, ձեռնարկություններին և կոլտնտեսություններին շուկայական ֆոնդի ապրանքների մանրամեծաքանակ կարգով վաճառքի կանոնները /.
Հրապարակվել է: (1972) -
Խորհրդային առևտրի մարտական խնդիրները /
: Դավթյան, Վ.
Հրապարակվել է: (1936) -
Կոոպերատիվ առևտրի ինտենսիվացումը տնտեսավարման նոր պայմաններում /
: Սողոմոնյան, Գրիգոր Կարապետի
Հրապարակվել է: (1990) -
Կանոնադրություն Հայկական ՍՍՀ աշխատավորների դեպուտատների շրջանային (քաղաքային) Սովետների գործադիր կոմիտեներին կից գների և առևտրի կանոնների պահպանման վերահսկողության հանձնաժողովի = Положение о комиссии по контролю за соблюдением цен и правил торговли при исролнительных комитетах районных (городских) Советов депутатов трудящихся Армянской ССР /
Հրապարակվել է: (1968)