Բեռնվում է…
Հացաթխման տեխնոլոգիա : Դասագիրք սննդի արդյունաբերության տեխնիկումի համար /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Սարիչև, Բ.Գ |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Կիրովական :
Հրատ. ՀՍՍՌ ՊԱԱՄ սննդի արդյունաբերություն,
1956.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Հացաթխման բիոլոգիական պրոցեսները և շաքարասնկային մակարդը /
: Սարուխանյան, Փառանձեմ Գևորգի, 1906-1988
Հրապարակվել է: (1953) -
Հացը մեր հարստությունն է /
: Հովհաննիսյան, Ալբերտ Սմբատի, 1924-2004
Հրապարակվել է: (1983) -
Հանքավայրերի բաց մշկաման տեխնոլոգիա : Ուսումնական ձեռնարկ /
: Հովսեփյան, Սրապիոն Գևորգի, 1935-
Հրապարակվել է: (2013) -
Հացի մասին : Նյութեր ագիտատորների համար /
: Լավրենտիեվ, Զ.
Հրապարակվել է: (1928) -
Դեղաձևերի տեխնոլոգիա : Մանրէաջնջված և ապանեխված դեղաձևեր /
Հրապարակվել է: (1968)