Բեռնվում է…

Հացաթխման տեխնոլոգիա : Դասագիրք սննդի արդյունաբերության տեխնիկումի համար /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Սարիչև, Բ.Գ
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Հրապարակվել է: Կիրովական : Հրատ. ՀՍՍՌ ՊԱԱՄ սննդի արդյունաբերություն, 1956.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00736nam a2200181 u 4500
001 000563988
003 AM-YeHGA
005 20210831154831.0
008 080117s1956 ai r 000 0 arm d
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
041 1 |a arm 
100 1 |a Սարիչև, Բ.Գ. 
245 1 0 |a Հացաթխման տեխնոլոգիա :  |b Դասագիրք սննդի արդյունաբերության տեխնիկումի համար /  |c Սարիչև, Բ.Գ. 
260 |a Կիրովական :  |b Հրատ. ՀՍՍՌ ՊԱԱՄ սննդի արդյունաբերություն,  |c 1956. 
300 |a 299 էջ :  |b նկ., աղս. 
650 1 4 |a Հացի արդյունաբերություն  |x Տեխնոլոգիա 
999 |c 222221 
952 |g 10.00  |o AII/2468  |p FL0028011