Բեռնվում է…

Технология кисломолочных продуктов : Учебник для сред.-техн. училищ /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Глазачев, Виктор Васильевич
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищевая промышленность, 1974.
Հրատարակություն:3-е изд., перераб. и доп.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/339925
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում