Բեռնվում է…

Технология сушки пищевых продуктов : Учеб. пособие для вузов по спец. пищевой пром.-сти /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Гинзбург, Абрам Соломонович
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищевая промышленность, 1976.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Նյութի նկարագրություն:Список лит.: с. 246-247 (40назв.)
Ֆիզիկական նկարագրություն:248 с. : ил. ; 22 см.