Բեռնվում է…
Основы технической микробиологии молочного дела /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | |
---|---|
Այլ հեղինակներ: | |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Russian |
Հրապարակվել է: |
Москва :
Пищевая промышленность,
1974.
|
Հրատարակություն: | 3-е изд. |
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Ֆիզիկական նկարագրություն: | 344, [8] с. : 8 л. цв. ил., табл. ; 22 см. |
---|---|
Մատենագիտություն: | Спис. лит.: с. 336-341 (на рус. и ин. яз.) |