Բեռնվում է…
Testing methods in food microbiology /
Պահպանված է:
Այլ հեղինակներ: | Kiss, Istvan, 1934- (Խմբագիր), Vas, Karoly (Թարգմանիչ) |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | English Hungarian |
Հրապարակվել է: |
Amsterdam ; New York : New York, N.Y. :
Elsevier ; Distribution for the U.S.A. and Canada, Elsevier Science Publ. Co.,
1984.
|
Շարք: | Developments in food science
6 |
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Modern food microbiology /
: Jay, James Monroe. 1927-
Հրապարակվել է: (2005) -
Microbiology of fermented foods /
Հրապարակվել է: (1985) - Methods in microbiology /
-
Public health microbiology : Methods and protocols /
Հրապարակվել է: (2004) -
Microbiology /
Հրապարակվել է: (1978)