Բեռնվում է…
Խաղողի հյութի օգտագործումը զանազան կոնսերվանտներ պատրաստելու համար /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Հայպետհրատ,
1943.
|
Շարք: | Գիտական սերիա
11 |
Խորագրեր: | |
Առցանց հասանելիություն: | Կարդալ առցանց |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Ֆիզիկական նկարագրություն: | 18 էջ : աղս. |
---|---|
Մատենագիտություն: | Մատենագիտ. էջ՝ 18 |