Բեռնվում է…

A guide to identifying and classifying yeasts /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Barnett, James Arthur, 1923-
Այլ հեղինակներ: Payne, R. W., Yarrow, D.
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:English
Հրապարակվել է: Cambridge, [Eng.] New York : Cambridge University Press, 1979.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Նյութի նկարագրություն:Includes indexes
Ֆիզիկական նկարագրություն:viii, 315 p. : ill. ; 31 cm.
Մատենագիտություն:Bibliogr.: p. [288]-299.
ISBN:0521227623