Բեռնվում է…
Modern food microbiology /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Jay, James Monroe. 1927- |
---|---|
Այլ հեղինակներ: | Loessner, Martin J., Golden, David Allen, 1963- |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | English |
Հրապարակվել է: |
New York :
Springer,
2005.
|
Հրատարակություն: | 7th ed. |
Շարք: | Food Science Text Series
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Microbiology of fermented foods /
Հրապարակվել է: (1985) -
Testing methods in food microbiology /
Հրապարակվել է: (1984) -
Microbiology /
Հրապարակվել է: (1978) -
Microbiology /
: Wistreich, George A.
Հրապարակվել է: (1980) -
Microbiology /
: Carpenter, Philip L.
Հրապարակվել է: (1977)