Բեռնվում է…

Modern food microbiology /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Jay, James Monroe. 1927-
Այլ հեղինակներ: Loessner, Martin J., Golden, David Allen, 1963-
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:English
Հրապարակվել է: New York : Springer, 2005.
Հրատարակություն:7th ed.
Շարք:Food Science Text Series
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Ֆիզիկական նկարագրություն:xx, 790 p. : ill. ; 26 cm.
Մատենագիտություն:Includes bibliogr. references and index
ISBN:0387231803