Բեռնվում է…

Մեթոդական ցուցումներ սննդի արտադրության պրոցեսներ և ապարատներ դասընթացի համար : (Ապրանքագիտական մասնագիտությունների համար) /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Համատեղ հեղինակ: Երևանի պետական համալսարան Առևտրի էկոնոմիկայի և ապրանքագիտության ամբիոն
Այլ հեղինակներ: Մելնիկով, Ե.Մ (Կազմող, կազմ.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Հրապարակվել է: Երևան : Երևանի համալս. հրատ, 1964.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Նմանատիպ նյութեր