Բեռնվում է…
Մեթոդական ցուցումներ սննդի արտադրության պրոցեսներ և ապարատներ դասընթացի համար : (Ապրանքագիտական մասնագիտությունների համար) /
Պահպանված է:
Համատեղ հեղինակ: | Երևանի պետական համալսարան Առևտրի էկոնոմիկայի և ապրանքագիտության ամբիոն |
---|---|
Այլ հեղինակներ: | Մելնիկով, Ե.Մ (Կազմող, կազմ.) |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Երևանի համալս. հրատ,
1964.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
«Ապրանքագիտության հիմունքները» դասընթացի ծրագիրը, մեթոդական ցուցմունքները և ստուգողական աշխատանքները : Հաշվապահական և պլանային մասնագիտությունների սովորող-հեռակայողների համար : 1962-63 ուս. տարի /
Հրապարակվել է: (1962) -
Մեթոդական ցուցումներ առևտրի կազմակերպում դասընթացի վերաբերյալ : Ապրանքագիտական ֆակուլտետների IV կուրսի ուսանողների համար /
Հրապարակվել է: (1965) -
Մեթոդական ցուցումներ "Լեռնային արդյունաբերության տնտեսագիտություն" դասընթացի գործնական պարապմուքների կատարման համար /
Հրապարակվել է: (1980) -
Մեթոդական ցուցումներ : Կաշվեղենի և մուշտակամորթեղենի հումքի ռեսուրսների իրացման, կորուստների կանխման ու որակի բարձրացման հարցերի ուղղությամբ գյուղմթերքների մթերումների և որակի պետ. տեսչ. աշխատանքի վերաբերյալ /
Հրապարակվել է: (1976) -
Մեթոդական ցուցումներ : ՀՍՀ հեղինակների և խմբագիրների համար /
Հրապարակվել է: (1978)