Բեռնվում է…
Մեթոդական ցուցումներ սննդի արտադրության պրոցեսներ և ապարատներ դասընթացի համար : (Ապրանքագիտական մասնագիտությունների համար) /
Պահպանված է:
Համատեղ հեղինակ: | |
---|---|
Այլ հեղինակներ: | |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Երևանի համալս. հրատ,
1964.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
LEADER | 01216nam a2200217 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000479420 | ||
003 | AM-YeHGA | ||
005 | 20210831143924.0 | ||
008 | 060314s1964 ai r 000 0 arm d | ||
040 | |a AM-YeHGA |c AM-YeHGA | ||
041 | 1 | |a arm | |
245 | 0 | 0 | |a Մեթոդական ցուցումներ սննդի արտադրության պրոցեսներ և ապարատներ դասընթացի համար : |b (Ապրանքագիտական մասնագիտությունների համար) / |c ԵՊՀ. Առևտրի էկոնոմիկայի և ապրանքագիտ. ամբիոն; Կազմ.՝ Ն.Ս. Միխեևա, Ե.Մ. Մելնիկով. |
260 | |a Երևան : |b Երևանի համալս. հրատ, |c 1964. | ||
300 | |a 50 էջ : |b աղս., նկ. | ||
650 | 1 | 4 | |a Սննդի արդյունաբերություն |v Մեթոդական ցուցումներ |
650 | 1 | 4 | |a Ապրանքագիտություն |v Մեթոդական ցուցումներ |
700 | 1 | |a Մելնիկով, Ե.Մ. |e կազմ. |4 com | |
710 | 2 | |a Երևանի պետական համալսարան |b Առևտրի էկոնոմիկայի և ապրանքագիտության ամբիոն | |
999 | |c 177348 | ||
952 | |o AII/36486 |p 220036486 | ||
952 | |o AII/36487 |p 220036487 |