Բեռնվում է…

Մեթոդական ցուցումներ սննդի արտադրության պրոցեսներ և ապարատներ դասընթացի համար : (Ապրանքագիտական մասնագիտությունների համար) /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Համատեղ հեղինակ: Երևանի պետական համալսարան Առևտրի էկոնոմիկայի և ապրանքագիտության ամբիոն
Այլ հեղինակներ: Մելնիկով, Ե.Մ (Կազմող, կազմ.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Հրապարակվել է: Երևան : Երևանի համալս. հրատ, 1964.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 01216nam a2200217 u 4500
001 000479420
003 AM-YeHGA
005 20210831143924.0
008 060314s1964 ai r 000 0 arm d
040 |a AM-YeHGA  |c AM-YeHGA  
041 1 |a arm 
245 0 0 |a Մեթոդական ցուցումներ սննդի արտադրության պրոցեսներ և ապարատներ դասընթացի համար :  |b (Ապրանքագիտական մասնագիտությունների համար) /  |c ԵՊՀ. Առևտրի էկոնոմիկայի և ապրանքագիտ. ամբիոն; Կազմ.՝ Ն.Ս. Միխեևա, Ե.Մ. Մելնիկով. 
260 |a Երևան :  |b Երևանի համալս. հրատ,  |c 1964. 
300 |a 50 էջ :  |b աղս., նկ. 
650 1 4 |a Սննդի արդյունաբերություն  |v Մեթոդական ցուցումներ 
650 1 4 |a Ապրանքագիտություն  |v Մեթոդական ցուցումներ 
700 1 |a Մելնիկով, Ե.Մ.  |e կազմ.  |4 com 
710 2 |a Երևանի պետական համալսարան  |b Առևտրի էկոնոմիկայի և ապրանքագիտության ամբիոն 
999 |c 177348 
952 |o AII/36486  |p 220036486 
952 |o AII/36487  |p 220036487