Բեռնվում է…
Մեթոդական ցուցումներ սննդի արտադրության պրոցեսներ և ապարատներ դասընթացի համար : (Ապրանքագիտական մասնագիտությունների համար) /
Պահպանված է:
Համատեղ հեղինակ: | |
---|---|
Այլ հեղինակներ: | |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Երևանի համալս. հրատ,
1964.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Ֆիզիկական նկարագրություն: | 50 էջ : աղս., նկ. |
---|