Բեռնվում է…
Biochemical engineering /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Aiba, Shuichi, 1923- |
---|---|
Այլ հեղինակներ: | Humphrey, Arthur Earl, Millis, Nancy F. |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | English |
Հրապարակվել է: |
New York :
Academic Press,
1965.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
- Advances in biochemical engineering/biotechnology /
-
Fermentation : A course book for students /
: Gevorgyan, Heghine
Հրապարակվել է: (2022) -
Fermented foods of the world : A dictionary and guide /
: Campbell-Platt, Geoffrey
Հրապարակվել է: (1987) -
Grundoperationen chemischer Verfahrenstechnik /
: Vauck, Wilhelm R. A.
Հրապարակվել է: (1994) -
Microbiology of fermented foods /
Հրապարակվել է: (1985)