Բեռնվում է…

Биохимические аспекты формирования и диагностики морозоустойчивости виноградного растения /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Марутян, Седа Аршаковна
Համատեղ հեղինակ: Научно-исследовательский институт виноградарства, виноделия и плодоводства МСХ Арм. ССР
Այլ հեղինակներ: Гриненко, В.В (Խմբագիր, отв.ред.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Ереван : Изд-во АН АрмССР, 1978.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Ֆիզիկական նկարագրություն:136,[4] с. : табл., граф. ; 22 см.
Մատենագիտություն:Библиогр.: с.118-136 ( 409 назв. ).