Բեռնվում է…
Осветление и стабилизация вин /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Կազումով, Նորիկ Բագրատի, 1926- |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | Министерство пищевой промышленности АрмССР, Ереванский завод шампанских вин |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Russian |
Հրապարակվել է: |
Ереван :
Айастан,
1975.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Стабилизация сладких вин : (Обзор) /
: Герасимов, Михаил Александрович
Հրապարակվել է: (1960) -
О технологии и химии вина типа мадера /
: Կազումով, Նորիկ Բագրատի, 1926-
Հրապարակվել է: (1960) -
Переработка плодово-ягодного сырья для ароматизации напитков /
: Կազումով, Նորիկ Բագրատի, 1926-
Հրապարակվել է: (2009) -
Технология столовых вин Армении /
: Կազումով, Նորիկ Բագրատի, 1926-
Հրապարակվել է: (1972) -
Производство качественных вин из гибридов /
: Скворцов, Е.С
Հրապարակվել է: (1953)