Բեռնվում է…
Տեղական կերերի քիմիական բաղադրությունը և սննդարարությունը /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Մալաթյան, Նշան Ավետիսի, 1896-1977 |
---|---|
Այլ հեղինակներ: | Կոստիկյան, Գնունի Կյուրեղի, Ղազարյան, Վարդան Արշակի |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Հայաստան,
1974.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Կերեր : (Նրանց քիմ. կազմը, սննդարար. և օգտագործումը) /
: Մալաթյան, Նշան Ավետիսի, 1896-1977
Հրապարակվել է: (1953) -
Կերերի սիլոսացումը /
: Երիցյան, Ալեքսանդր Գրիգորի, 1904-1968
Հրապարակվել է: (1948) -
Կոպիտ և հյութալի կերերի քանակի որոշումը ծավալային չափումների միջոցով /
: Դավթյան, Առաքել Դավթի
Հրապարակվել է: (1960) -
Կերի բանջար-բոստանային կուլտուրաները և նրանց մշակության ագրոտեխնիկան /
: Վարդանյան, Ա.
Հրապարակվել է: (1951) -
Խոզանացան կերի կուլտուրաները և նրանց մշակումը Հայկական ՍՍՌ-ում /
: Աղաջանյան, Գեղամ Խաչատուրի, 1891-1969
Հրապարակվել է: (1951)