Բեռնվում է…
Կաթի և կաթնամթերքների բիոքիմիա : Դասագիրք կաթի արդյունաբեր. տեխնիկումների համար /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Ինիխով, Գեորգի Սերգեևիչ |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Լույս,
1973.
|
Հրատարակություն: | 1-ին հրատ. |
Խորագրեր: | |
Առցանց հասանելիություն: | Կարդալ առցանց |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան /
: Դիլանյան, Զավեն Քրիստափորի, 1903-1990
Հրապարակվել է: (1962) -
Բարձրորակ կաթի ստացումը /
: Դիլանյան, Զավեն Քրիստափորի, 1903-1990
Հրապարակվել է: (1965) -
Ձեռնարկ կաթի և կաթնամթերքների տեխնոքիմիական և բակտերիոլոգիական կոնտրոլի /
Հրապարակվել է: (1951) -
Կաթնատնտեսության համառոտ ձեռնարկ : Կոլխոզների համար /
: Երիցյան, Խորեն Ահարոնի, 1882-1956
Հրապարակվել է: (1946) -
Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան : (Ձեռնարկ անասնաբուծ. և կաթնարդյունաբ. մասնագետներ համար) /
: Դիլանյան, Զավեն Քրիստափորի, 1903-1990
Հրապարակվել է: (1956)