Բեռնվում է…
Սննդի պատրաստման տեխնոլոգիայի լաբորատոր գործնական աշխատանքներ /
Պահպանված է:
Այլ հեղինակներ: | Տեր-Սիմոնյան, Արև Աշոտի (Կազմող, կազմ.) |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Ա. հ,
1981.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Հայկական ՍՍՌ սննդի արդյունաբերությունը /
: Փիրուզյան, Արամ Սերգեյի, 1907-1996
Հրապարակվել է: (1958) -
Վորոշում Հայաստանի սոցիալիստական խորհրդային հանրապետության ժողովրդական կոմիսարների խորհրդի : 17 դեկտեմբերի 1936 թ.: [Մսի արտադրություն] /.
Հրապարակվել է: (1937) -
Հրաման ԽՍՀՄ-ի սննդարդյունաբերության ժողկոմատի ԽՍՀՄ-ի սննդարդյունաբերության ժողկոմատի հացարդյունաբերության ձեռնարկություններում հացաթխման կանոնների հաստատման մասին /
Հրապարակվել է: (1936) -
Հայկական ՍՍՀ մսեղենի և կաթնեղենի արդյունաբերության մինիստրության ձեռնարկությունների և կազմակերպությունների 1975 թվականի հանդիպական պլանները և սոցիալիստական պարտավորությունները = Встречные планы и социалистические обязательства коллектива предприятий и организаций министерства мясной и молочной промышленности Армянской ССР на 1975 год.
Հրապարակվել է: (1975) -
Արեւային չորացում պարենի պաշարման գործնական եղանակներ /
Հրապարակվել է: (1994)